“Partyrock on Steroids”

Hetgeen gespeeld dient te worden

Sinds oktober 2012 hebben we besloten om verder te gaan als "Party-rock on Steroids" oftwel: party-hardy-rock. Dit ook omdat het gewoon leuker spelen is en beter aansluit naar wat wij willen brengen en dat is voornamelijk: LoL!

Wij brengen...

Lords of Lager brengt u een spetterend avondvullend programma waarin u, naast een aantal betrekkelijk korte bier-rook-en-plas-pauzes, meer dan twee a drie uur onvervalste* livemuziek kunt beleven. Wat de Lords brengen valt niet in category singer-songwriter, luisterliedjes dan wel knuffelrock. Het is hard, lomp en aanwezig - het zet aan tot drinken en domme acties - ze spelen schaamteloos "guilty pleasures" en gaan op het podium zeker niet naar hun tenen staan staren, maar dagen het publiek uit. De Lords of Lager brengen een act ten tonele waarbij soms ook dingen fout gaan, want foutjes horen bij live.. maar "ze spelen eigenlijk zo slecht nog niet" of "het is beter dan ik had verwacht" horen ze wel vaker voorbij komen.

*Onvervalst on·ver·valst bn, bw niet vermengd; zuiver - we hebben het hier over de tijdsspanne, niet zo zeer over de muziek...

Lords of Lager Custom Shop (tm) - aka eigen werk

Wij zijn dus gestopt met het schrijven van eigen nummers. Het meeste publiek had voor onze eigen nummers evenveel interesse als de rest van Nederland heeft voor de stoelgang van Patty Brard en dus was het voor ons een niet zo heel moeilijke keuze om deze nummers gewoon te schrappen uit de lijst en ons te richten op het beter verneuken van de covers.

Covers

De complete lijst van covers zullen we hier niet plaatsen, dat is veeeeeeels te veel, maar om de andere nummers niet te kort te doen plaatsen we gewoon lekker helemaal niet - je ziet maar wat je kunt verwachten, dat is voor ons ook altijd een raadsel, dus....

Overige bende

Sitemap
Contact

© Lords of Lager 2009-2014   
Technical partner: FrostBits