“Partyrock on Steroids”

Uniek! Lords of Lager AND friends

We hadden een verzoek liggen voor een (besloten) optreden in Duitsland, maar wij konden niet. Niet mogelijk. Out of the question. Njet. Want unser Helmut had net dat weekend gereserveerd voor de afkickkliniek en dat zou dus allemaal even niet gaan werken.

Maar om even het aloude adagium "never say never" van stal te trekken: we gaan toch, maar dan als "Lords of Lager & Friends" (of beter Lords of Lager & Friend, maar dat enkelvoudige Friend klinkt zo zieluhug). Met medeweten van Helmut natuurlijk.
Want Helmut moet blijven (al weet hij dat nog niet).

Hoe het ook zij : we gaan dus toch optreden, maar dan met een andere bassist. Dat Helmut moet afkicken is voor ons geen reden om onze broodnodige bierconsumptie uit te stellen; dachten we. De auditierondes waren zwaar, maar onze kandidaat heeft alle mannelijke tegenstanders met verve verslagen, we hebben haar dan ook aangenomen zonder een noot gehoord te hebben, want ze was vrouwelijk, rond en pornoblond én had een bas, dus dat moest wel goedkomen.

Even dus over onze 'fwiend'; ze heet "Nina" en zoals gezegd is Nina blond, vrouwelijk en heeft een bas.. dus. Moeten nog wel even een "beetje" inspelen met deze Nina, want zij kent de Lords niet en wij haar niet. Oftewel: wordt lachen, geen probleem maar een uitdaging en "welk akkoord wasda?"

Nogmaals: het is uniek, het is eenmalig en het is een besloten feest, dus..

In the mean time zijn we druk doende nog een paar extra data op de lijst te krijgen dit jaar (dat zal gewoon met Helmut aan onze zijde zijn); EN we hebben ook na afgelopen optreden besloten dat driedelig kostuum als podiumoutfit ook helemaal ons ding en de bomb zijn, en niet te vergeten: een erg makkelijke manier om je bandleden te herkennen in de kroeg.


Tuesday, March 5, 2013

Overige bende

Sitemap
Contact

© Lords of Lager 2009-2014   
Technical partner: FrostBits