“Partyrock on Steroids”

Lords of Lager zonder Rudi (met met Manfred)

Rudi heeft afgelopen zondag officieel afscheid genomen van Lords Of Lager. Rudi heeft als founding member aan de basis van Lords of Lager gestaan - in de krochten meegezwoegd - om de band te krijgen waar ze nu is, maar na meer dan 5 jaar is het genoeg. "Flikker maar op met dat oefenen, dit gaat allemaal ten koste van zuivere zuiptijd", is de officiële reden van vertrek.
Rudi is dan misschien uit het oog, hij is zeker niet uit het hart. Mochten we in de toekomst voor optredens nog een backupgitarist nodig hebben dan haalt hij zijn neus daar niet voor op - ook heeft hij beloofd ons af en toe mee te helpen het bier op te maken bij al dan niet bij oefensessies en/of optredens, dus we gaan Rudi nog wel zien.

Tegelijk verwelkomen we Manfred bij Lords of Lager. Manfred zwerft al enige tijd bij de Lords of Lager HQ om ons bier op te zuipen terwijl wij aan het oefenen waren, dus hij was gelukkig al bekend met het repertoire. Toen hij hoorde van het vertrek van Rudi leek het hem wel grappig "eens een gitaar te proberen", dus hebben we besloten hem er maar bij te houden - doet'ie eindelijk eens iets nuttigs.

Monday, June 1, 2015

Overige bende

Sitemap
Contact

© Lords of Lager 2009-2014   
Technical partner: FrostBits