“Partyrock on Steroids”

Confirmed: Sprock 26 februari 2011

Zoals we reeds hadden verwacht hebben we zojuist de bevestiging van de organisatie binnengekregen dat we daadwerkelijk in de line-up staan voor  SPROCK (SP-Rock) in Zaal Bruinsma te Stadskanaal op 26 februari 2011.

We staan ergens aan het einde van de avond. Is misschien niet zo'n ondankbare taak als de avond te openen, maar betekent effectief gezien dat er minder tijd is om te zuipen (voor een optreden op rustig tempo indrinken, na optreden op hoog tempo zuipen - uiteraard). Enfin, we zullen de espeeërs aldaar in Stadskanaal eens laten zien wat Rock is.

De line-up voor SP-rock (in willekeurige volgorde): Madjuk Booties, Stefan van de Sande, ADHD Spietmobiel, the Jackdaws en Lords of Lager.

Nog ff een kleine disclaimer:

Niet dat de Lords zelf enige affiniteit met politiek hebben (er bestaat immers geen landelijke politieke partij met een goudkleurig logo waarbij bier en accijnsverlaging op alcohol een centrale rol binnen de binnenlandse politiek speelt) doen wij uiteraard niet moeilijk om dit feestje even op te leuken.

Wednesday, December 8, 2010

Overige bende

Sitemap
Contact

© Lords of Lager 2009-2014   
Technical partner: FrostBits