“Partyrock on Steroids”

In contact komen met een der gladiatoren

Boeken

Als u de Lords of Lager wilt boeken, dan kan dat. Stuur een e-mail naar onderstaand adres of probeer telefonisch met ons in contact te komen.

Als u de Lords of Lager gepland op bezoek heeft, dan een paar zaken om rekening mee te houden:

  • Onze geluidsapparatuur werkt het best op een eigen (schone) elektra-groep (een paar gloeilampen maken niet zo gek veel uit, maar een koelkast op dezelfde groep is wat vervelend).
  • Onze verlamping werkt het beste op een aparte groep (dit om uw stoppenkast een beetje te ontlasten); is er geen aparte groep, dan kunnen we wel proberen om de verlichting mee te laten draaien - maar garanties kunnen we dan niet geven.
  • Wil je trouwens dat we lampen meenemen, dan moet je dat wel even laten weten.
  • Ja het is hard en nee het kan niet zachter: we zijn immers geen singer-songwriter, maar een party-ROCK-band.
  • We hebben geen kleedkamer nodig, laat staan een opslagplaats voor onze spullen, mits we redelijk toegang hebben tot onze bus.
  • We hebben een diepgewortelde hekel aan stroboscopen.
  • We drinken voor het optreden, tijdens het optreden en zéker na het optreden, dat is "ons ding" - we heten overigens niet voor niets "de heren van het bier" (red.: vrij vertaald).

Contact opnemen met Lords of Lager

U kunt in contact komen met Lords of Lager door een email te versturen via het email-programma van uw keuze en daarin de geadresseerde info [shift-2] lordsoflager.nl op te nemen. *
We weten natuurlijk nooit of en wanneer we reageren, maar ga ervan uit dat er wel een reactie komt... ooit.

U kunt in ook contact komen met Lords of Lager door te bellen met "Matthias"** gebruik hiervoor het numerieke deel van uw mobiele communicatie apparaat en toets de cijfers: 06-409.53.903 gevolgd door een groene toets waarmee daadwerkelijk contact gemaakt kan worden met het nummer..

* - Shift-2 is de toetscombinatie voor het alom bekende apestaartje : @
** - Matthias neemt vreemd genoeg de telefoon altijd op met Leon

Overige bende

Sitemap
Contact

© Lords of Lager 2009-2014   
Technical partner: FrostBits